Fatme Hodroy är tillbaka hos oss!  

Ni kanske ha träffat henne tidigare? Hon var nämligen arkitektpraktikant hos oss under 2019 och 2020. Nu är hon tillbaka och ska stötta oss på kontoret med allt från skisser till illustrationer och projektering. Vi är jätteglada över att Fatme är tillbaka hos oss igen! 

Fatme har utbildat sig till arkitekt på LTH. Hon är just nu i slutfasen och håller på att färdigställa sitt exjobb och kan snart ta ut sin efterlängtade examen. Hon har redan hunnit skaffa sig arbetslivserfarenhet inom branschen genom bl.a. sin tidigare praktik hos oss men också genom att arbeta på arkitektkontoret Chahrour Huhtilainen A+D i Helsingborg.  

För Fatme har kreativitet och skapande alltid varit en fokuspunkt i livet. Redan som ung visste hon att hon ville bli arkitekt. Hon drivs av att se projekt gå från idé till verklighet och en strävan är att arkitekturen ska fungera både i stor och liten skala. Att ena dagen sitta skissa på en planlösning på ett fritidshus och nästa dag arbeta i större drag med en övergripande situationsplan gör arbetet extra roligt.  

På fritiden umgås Fatme mycket med familj och vänner och med ett nytt hus finns det alltid projekt att sysselsätta sig med. Mycket av tiden utanför kontoret går just nu åt till att skriva på examensarbetet men för att lufta tankarna ger hon sig gärna ut och springer en runda.