Låt oss introducera Gustav Ståhl, vår nya kollega!

Vi hälsar Gustav Ståhl varmt välkommen till Karin Petterssons Arkitektbyrå. Med hans framåtanda samt passion för innovation och utveckling råder det ingen tvekan om att Gustav kommer bli ett bra tillskott för arkitektbyrån!

Nu har Gustav Ståhl börjat hos oss. Gustav är utbildad byggnadsingenjör med arkitekturinriktning på Lunds Tekniska Högskola. Han har flera års erfarenhet inom branschen där han tidigare har arbetat både som byggnadskonstruktör och som konstruktör inom glas- och aluminiumproduktion. Innan dess har Gustav även en militär bakgrund med två utlandstjänstgöringar.

För mig är rak och tydlig kommunikation viktigt för att skapa lyckade samarbeten. Tillsammans med mitt brinnande intresse för BIM ser jag ständigt till att skapa effektiva, organiserade och smarta arbetssätt, så att du som är involverad i projektet kan få ett bra underlag och enkelt kan ta bättre beslut. Min roll som byggnadsingenjör är att alltid se till att funktion och design är i balans.

Det som lockade Gustav till Karin Petterssons Arkitektbyrå var möjligheten att kunna utvecklas och att få vara delaktig att forma och följa arkitektbyråns stora framtidsvisioner. Vi på arkitektbyrån är väldigt glada att ha Gustav i vårt team och att ha med honom i vår resa.

Kontaktuppgifter till Gustav hittar ni under fliken kontakt.