Om oss

Karin Petterssons Arkitektbyrå har sedan den grundades 1994 växt till en arbetsplats med härlig gemenskap och bred kompetens. Över 3 000 projekt har levererats inom inredning, arkitektur, landskap och stadsutveckling, varav ett flertal projekt har uppmärksammats. Vi besitter därmed stor erfarenhet och har god förståelse för olika typer av projekt. Tillsammans med vårt engagemang och kunskap och i nära dialog med dig är vårt mål att se till att era föreställningar och önskemål överträffas. Vi utmanar ständigt form, funktion och hållbarhet för ett bättre samhälle. Ett samhälle som är inbjudande och inkluderande där alla får ta plats, synas och höras. Ett samhälle som tänker på dig och kommande generationer. 

Vi brinner för att skapa god arkitektur och hållbara lösningar som står sig, nu och i framtiden.

karinpettersson logo pil helsvart02
Rapphönan 3 - Ljungaskolan - Huset

Innovation

Vi arbetar i en innovativ miljö där nya idéer uppmuntras och tas tillvara för att förändra branschen till det bättre. För att överträffa dina förväntningar strävar vi ständigt efter att utmana och förbättra samarbeten, processer och utformning av byggnader. Genom att samla kunskap och kompetenser inom vår arkitektbyrå och ha en nära dialog med dig arbetar vi tillsammans mot nya innovativa arkitektoniska lösningar.

För oss är det även en självklarhet att ta hänsyn till vår planet. Vi bryr oss om både människor och miljö och arbetar därför dagligen med hållbara lösningar i strävan efter minimal miljöpåverkan. Vi utvecklar ständigt vår kompetens inom miljöfrågor med målet är att hitta system och material med lång livslängd och ett lågt klimatavtryck.

Vi tar ansvar för kommande generationer.

karinpettersson logo pil helsvart02

Kvalité

För att uppfylla såväl kunders som våra egna höga krav på kvalité arbetar vi efter ett etablerat kvalitetsledningssystem. Transparens, lyhördhet och kvalité är viktiga hörnstenar. I alla våra projekt strävar vi efter att du som kund ska känna dig trygg i att vi tillhandahåller produkter och tjänster i rätt tid och som är professionellt utförda. Vår målsättning är att våra kunder och övriga medaktörer i byggprocessen ska vara nöjda med vårt arbete både vad gäller utformning, funktion, tidplaner och personligt bemötande. 

KP_6-grey
karinpettersson logo pil helsvart02

Våra verktyg

Vi arbetar med både 3D-projektering med BIM-baserade lösningar och handritade skisser. Vi strävar kontinuerligt efter att bli bättre på det vi gör och effektivisera vårt arbete för att kunna leverera kvalité och erbjuda dig den bästa upplevelsen. 

Vi tror på styrkan i mångfalden och att vägen till framgång är att arbeta som ett team. Tillsammans kan vi leverera de bästa lösningar för ditt projekt. För oss är det en självklarhet att börja lyssna på era önskemål för att sedan kunna hitta lösningar som ger ert projekt det bästa slutresultatet.