Privat villa

Uppdragsår: 2020–2022
Typ: Privat villa
Plats: Nordvästra Skåne

På en tomt med bästa utsiktsläge över Skälderviken ligger denna tidlösa villa som kombinerar elegant design med funktionell arkitektur. Vi sätter stort värde i att skapa hem som speglar sina ägares visioner. Denna villa är inget undantag. Bostaden är noga utformad för att smälta samman med den omgivande naturen och framhäva upplevelsen av det vackra landskapet, helt enligt kundernas önskemål.

För att försäkra oss om att villan harmonierar med sin omgivning har vi uppdelat dess volym i flera mindre enheter. Detta gör inte bara att byggnaden ser nättare ut från utsidan, utan det skapar också en fin rumsbildning inuti. Alla viktiga rum har utsikt mot havet, i ett idealiskt västerläge. Fönstren är placerade så att dagsljuset flödar in från flera håll, vilket skapar en ljus och välkomnande inomhusatmosfär.

Vi tror på att kvalitet är nyckeln till ett varaktigt hem. Med detta i åtanke, har vi valt gedigna och estetiskt tilltalande material som tegel, skiffer och zinkplåt. Inte bara ger de villan en exklusiv finish, de säkerställer också minimalt underhåll över tid.

Bostadens generösa uteplatser, belägna i väster och söder, erbjuder perfekta utrymmen för samvaro, oavsett om det är en lugn morgonkaffe i soluppgången eller en festlig middag. Uteplatserna nås direkt från kök, vardagsrum och huvudsovrum, vilket skapar en sömlös övergång mellan inomhus och utomhus.