Möt Fatme, vår nya arkitektpraktikant

Säg hej till vår nya praktikant Fatme. Med stor entusiasm för arkitektur, kreativ förmåga och intresse för möbeldesign hade hon siktet inställt på att tillämpa sina kunskaper i praktiken. För henne var det ett naturligt val att söka sig till Karin Petterssons Arkitektbyrå för att få testa på verkligheten inom byggbranschen.

Vi hälsar vår nya praktikant Fatme varmt välkommen till vår arkitektbyrå. Fatme har tagit kandidatexamen i Arkitektur på Lunds tekniska högskola och genomför just nu sista året av masterprogrammet.

Som arkitektpraktikant hos oss får man testa på allt vad det innebär i rollen som arkitekt. Från att rita skissförslag på tillbyggnader, delta i arkitekturtävlingar till att vara med och projektera större byggnader. Ett unikt tillfälle som ger goda förberedelser inför arbetslivet.

Är du intresserad av att praktisera hos oss i framtiden? På Karin Petterssons Arkitektbyrå är du alltid välkommen att skicka din ansökan till info@karinpetterssons.se eller ringa på 0431-47 84 00 så berättar vi mer.