Samma adress, bara lite större lokaler!

Vår tillbyggnad står klar och Västra Kyrkogatan har fått ett nytt tillskott i sin gatubild. Det tidigare glappet som fanns mellan flerbostadshuset och det lilla tegelhuset är numera ett minne blott. Stegvis trappar fasaderna längs gatan ner sig mot ån och växtligheten.

På grund av Covid-19 har få besökt oss under året som gått men för de som passerar förbi idag kan man skåda ett nytt hus. Bli inte förvirrade, vi har bara fått en ny framsida. Som skylten skvallrar om sitter vi fortfarande kvar på Västra Kyrkogatan 4, men i utökade lokaler.

Utökningen innebär även att vi kan erbjuda kontorsplatser till externa konsulter. Idag är platserna uthyrda till Werme Mark & Byggkonsult samt Weberg Tak och Byggkonsult. Kul med extern kompetens så nära till hands. På ovanvåningen finns lägenheter med utsikt mot Rönne å.

Med genomarbetade plåtdetaljer i plåt av zink är formspråket modernt, avskalat. Den nya volymen skapar en skyddad innergård där det gamla äppleträdet fått ge plats till ett nytt. Här kompletteras plåten med detaljer i ek i anslutning till entrén som leder in till oss.

Läs mer om projektet här.

Entre