Varmt välkommen Johanna, vår nya arkitektpraktikant!

Träffa vår nya praktikant Johanna! Johanna har en kandidatexamen i arkitektur från Lunds tekniska högskola och läser just nu sin masterutbildning. Hon har ett stort intresse för arkitektur, inredning och miljöfrågor som hon ser fram emot att få tillämpa på Karin Petterssons Arkitektbyrå.

Den 1a september började vår nya arkitektpraktikant Johanna på kontoret. Efter ett års praktik på Inter IKEA systems där hon arbetade med retail arkitektur och utvecklade IKEA konceptet ser hon nu fram emot möjligheten att arbeta mer med bostäder och att få prova på projekt av olika typer och skalor.

Som arkitektpraktikant hos oss får man testa på allt vad det innebär i rollen som arkitekt. Från att rita skissförslag på tillbyggnader, delta i arkitekturtävlingar till att vara med och projektera större byggnader. Ett unikt tillfälle som ger goda förberedelser inför arbetslivet.

Är du intresserad av att praktisera hos oss i framtiden? På Karin Petterssons Arkitektbyrå är du alltid välkommen att skicka din ansökan till info@karinpetterssons.se eller ringa på 0431-47 84 00 så berättar vi mer.