Willab Garden, Båstad

Uppdragsår: 2019-2021 
Typ: Kontor och showroom 
Plats: Östra Karup, Båstad 
Beställare: Willab Garden / MMB 

Att köpa växthus och uterum är en trend som har ökat de senaste åren, och för att kunna bemöta denna efterfrågan insåg Willab Garden att de behövde större lokaler. Man beslutade sig för att riva befintligt kontor samt showroom och ersätta dessa med nya byggnader. Med ett strategiskt läge precis intill E6, ville man att byggnaden skulle spegla den verksamhet man erbjuder. Element som glas, ljus, rymd, grönska och trä skulle genomsyra byggnaden.  

Resultatet blev ett nytt modernt kontor med fler platser och mötesrum. Önskemålet att behålla traditionella kontorsplatser avdelade med glasväggar skapade ett ljust och öppet arbetslandskap i två plan. Detaljer som rundade glashörn, växtvägg och ekpaneler bidrar till ett varmt och lugnt klimat för både anställda och kunder.  

När du som kund idag besöker Willab Garden möts du nu av ett nytt och större showroom nästan helt byggt i glas. Här finns gott om plats till uppbyggda miljöer och en tydlig och välkomnande entré.  

Den stora nyheten för byggnaden är den restaurang med eget tillagningskök som man nu hittar centralt i byggnaden. I den ljusa och rymliga lokalen, med vackra inredningsdetaljer,  kan både du som kund och anställd avnjuta en god lunch eller fika.