Nyheter

Vi har nöjet att presentera ännu en ny medarbetare!

Nu växer vi igen, den här gången med Christer Thorstensson som senast kommer från bygglovsavdelningen i Helsingborg. Med hans unika resa under sin karriär kan han erbjuda många smarta och kreativa lösningar som överträffar era förväntningar och ge er ett lyckat projekt!

Paul, vår senaste förstärkning!

Vårt team har förstärkts av ytterligare en kompetent arkitekt i form av Paul Eriksson. Med lång erfarenhet inom branschen och ett stort intresse för färg

Karin Petterssons Arkitektbyrå Johanna

Varmt välkommen Johanna, vår nya arkitektpraktikant!

Träffa vår nya praktikant Johanna! Johanna har en kandidatexamen i arkitektur från Lunds tekniska högskola och läser just nu sin masterutbildning. Hon har ett stort intresse för arkitektur, inredning och miljöfrågor som hon ser fram emot att få tillämpa på Karin Petterssons Arkitektbyrå.

Karin Petterssons Arkitektbyrå Sommarkort 2020

Glad sommar!

Den här veckan jobbar vi på som vanligt men från och med vecka 28 och fram till vecka 31 har vår arkitektbyrå stängt.

200506_Certifierad miljöbyggnadsamordnare

Nu är Fredrik certifierad miljöbyggnadssamordnare

Efter ett par kurstillfällen genom SGBC (Sweden Green Building Council) är Fredrik Lindblom numera certifierad miljöbyggnadssamordnare. Eftersom vi tycker om miljön och vill värna om denna ser vi denna kunskap som oerhört viktig för att fortsätta utvecklas och komma på nya innovativa lösningar på Karin Petterssons Arkitektbyrå.

Gustav Ståhl, Karin Petterssons Arkitektbyrå

Låt oss introducera Gustav Ståhl, vår nya kollega!

Vi hälsar Gustav Ståhl varmt välkommen till Karin Petterssons Arkitektbyrå. Med hans framåtanda samt passion för innovation och utveckling råder det ingen tvekan om att Gustav kommer bli ett bra tillskott för arkitektbyrån!

Karin Petterssons Arkitektbyrå söker en arkitektpraktikant

Är du vår nya praktikant?

Vi söker alltid efter duktiga och drivna medarbetare. Nu har du en chans att prova på vad arkitektyrket innebär genom att göra din praktik hos oss.

Skiss_Ny förskola_Munka Ljungby

Jordgubbsfältets förskola växer fram

I Helsingborgs Dagblad kan vi läsa om bygget av den nya förskolan på jordgubbsfältet i Munka Ljungby som nu börjar lida mot sitt slut. Till sommaren beräknas bygget vara klart.

2019 julkort

God Jul & Gott Nytt År

Nu önskar vi en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Kontoret har stängt fr.o.m. 2019-12-20 t.o.m. 2020-01-07. Vi ses igen i januari!

Gruppbild_KP

Vi växer!

Just nu söker vi en erfaren arkitekt med stort kundfokus eller en BIM-intresserad byggnadsingenjör som brinner för detaljer!

Erik

Hållbarhet i arkitektbranschen

Vår VD Erik Holmgren fick möjligheten att berätta om vår syn på hållbar arkitektur och förklara hur vi på Karin Petterssons Arkitektbyrå arbetar för att arbeta hållbart.

Möt Fatme, vår nya arkitektpraktikant

Säg hej till vår nya praktikant Fatme. Med stor entusiasm för arkitektur, kreativ förmåga och intresse för möbeldesign hade hon siktet inställt på att tillämpa sina kunskaper i praktiken.

Nominering till arkitekturpris i Höganäs!

Vi på Karin Petterssons Arkitektbyrå är glada och stolta för nomineringen av fritidshuset i Mölle som är en av de fem finalister som är med och tävlar om Höganäs kommuns arkitekturpris.

Vinnare av arkitekturtävlingen på Heden i Båstad​

Med Hedens ekoby vill vi vara med att skapa framtidens hållbara boende. Ett område där det ska vara enkelt att leva ett liv med låg klimatpåverkan och där man vet att husen har uppförts efter samma filosofi. Man har gjort skillnad från första dagen!