Nyheter

Vi har nöjet att presentera ännu en ny medarbetare!

Nu växer vi igen, den här gången med Christer Thorstensson som senast kommer från bygglovsavdelningen i Helsingborg. Med hans unika resa under sin karriär kan han erbjuda många smarta och kreativa lösningar som överträffar era förväntningar och ge er ett lyckat projekt!

Läs mer »
Karin Petterssons Arkitektbyrå Johanna

Varmt välkommen Johanna, vår nya arkitektpraktikant!

Träffa vår nya praktikant Johanna! Johanna har en kandidatexamen i arkitektur från Lunds tekniska högskola och läser just nu sin masterutbildning. Hon har ett stort intresse för arkitektur, inredning och miljöfrågor som hon ser fram emot att få tillämpa på Karin Petterssons Arkitektbyrå.

Läs mer »
Karin Petterssons Arkitektbyrå Sommarkort 2020

Glad sommar!

Den här veckan jobbar vi på som vanligt men från och med vecka 28 och fram till vecka 31 har vår arkitektbyrå stängt.

Läs mer »
200506_Certifierad miljöbyggnadsamordnare

Nu är Fredrik certifierad miljöbyggnadssamordnare

Efter ett par kurstillfällen genom SGBC (Sweden Green Building Council) är Fredrik Lindblom numera certifierad miljöbyggnadssamordnare. Eftersom vi tycker om miljön och vill värna om denna ser vi denna kunskap som oerhört viktig för att fortsätta utvecklas och komma på nya innovativa lösningar på Karin Petterssons Arkitektbyrå.

Läs mer »
Gruppbild_KP

Vi växer!

Just nu söker vi en erfaren arkitekt med stort kundfokus eller en BIM-intresserad byggnadsingenjör som brinner för detaljer!

Läs mer »
Erik

Hållbarhet i arkitektbranschen

Vår VD Erik Holmgren fick möjligheten att berätta om vår syn på hållbar arkitektur och förklara hur vi på Karin Petterssons Arkitektbyrå arbetar för att arbeta hållbart.

Läs mer »