Vi växer!

Just nu söker vi en erfaren arkitekt med stort kundfokus eller en BIM-intresserad byggnadsingenjör som brinner för detaljer!

Du som arkitekt kommer arbeta med varierande projekt från skiss till färdig byggnad. Du brinner för arkitektur och ser betydelsen av att bygga långsiktiga kundrelationer. Du kommer att arbeta självständigt med kund i tidigt skede vilket kräver att du som är person är lyhörd för beställarens behov och har en affärsmässig syn på arbetet. Projekten varierar i både omfattning och typ och förutsätter att du är flexibel och brinner för att hitta kreativa lösningar. Vi är måna om att alla är delaktiga i företagets utveckling framåt och möjligheten att vara med och påverka är stor.

Du som byggnadsingenjör kommer bland annat sitta med detaljprojekteringar och beskrivningsarbete. Det är viktigt att du har ett stort intresse för arkitektur och att du med välgenomtänkta detaljer och ett stort byggtekniskt kunnande kan lyfta ett projekt från bra till fantastiskt! På kontoret arbetar vi framförallt i Revit ser därför att du är bekväm att arbeta i programmet. Att arbeta med BIM är en självklarhet för dig och du kommer vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen av BIM-projekteringen på kontoret.

Du kan läsa mer om tjänsterna på platsbanken: Arkitekt samt Byggnadsingenjör

Du är hjärtligt välkommen att lämna din ansökan till Erik.Holmgren@karinpetterssons.se

Vi ser framemot att få höra av dig!